Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl

Uw aankoopmakelaar in De Meern

Woning kopen in De Meern en omgeving

Als aankoopmakelaar zijn wij er trots op om in De Meern en omgeving actief te zijn.

Voordeel Aankoop Makelaar: specialist in De Meern en omgeving

Wij zijn als geen ander bekend met de huizenmarkt in De Meern en zijn u dan ook graag van dienst bij de aankoop van een woning. Wanneer u een woning koopt met de hulp van Voordeel Aankoop Makelaar doorlopen we de volgende stappen:

Stap 1: Gesprek
Na de tweede bezichtiging komen we graag met u in contact om een aantal zaken te bespreken. Zo bespreken we uw huidige woonsituatie, uw budget, wat u maximaal voor de woning wilt betalen, ontbindende voorwaarden en ondertekenen we een opdracht tot dienstverlening.

Stap 2: Onderzoek
Tijdens het onderzoek willen we achterhalen wat de marktwaarde van de woning is, welke milieubepalingen er gelden, wat het bestemmingsplan is en onderzoeken we andere relevante zaken.

Stap 3: Onderhandelingen
Voordeel Aankoop Makelaar kent de huizenmarkt in De Meern en weet dan ook als geen ander de beste onderhandelingspositie af te dwingen. Over het algemeen duren de onderhandelingen 7 tot 10 dagen en wordt er aansluitend een bod onder voorbehoud van financiering gedaan.

Stap 4: Taxatie en bouwkundige keuring
Om de koop definitief te maken is het noodzakelijk te taxeren en een bouwkundige keuring te doen. Zo komen eventuele gebreken aan het licht en is het mogelijk de financiering rond te krijgen.

Stap 5: Koopakte en leveringsakte
Wanneer de koop tot stand komt is het mogelijk een koopakte op te stellen. De verkopende makelaar zal dit meestal doen, vervolgens zal de notaris een leveringsakte van de aangeleverde gegevens maken.

Contact opnemen met Voordeel Aankoop Makelaar

Voordeel Aankoop Makelaar kiest voor een laag basistarief met resultaatgerichte fee, deze kosten worden verrekend bij de aankoop van uw woning. Op deze manier weet u zeker dat uw investering loont en u enkel het lage basistarief betaalt wanneer de koop niet doorgaat of als wij geen korting op de aanschafprijs van uw woning realiseren.

Gebruik onze specialistische kennis om uw onderhandelingspositie bij het kopen van een woning in De Meern of omgeving te verbeteren. Wij zijn het best te bereiken door te bellen naar 0345 - 52 10 10 of via info@voordeelaankoopmakelaar.nl.

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid