Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl

3 tips bij het beleggen in vastgoed

Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om uw geld te laten renderen. Zeker nu de spaarrente ontzettend laag staat, kan het slim zijn om naar alternatieven te zoeken. Houd er hierbij rekening mee, dat er aan iedere vorm van beleggen risico’s zitten. Deze risico’s zijn logischerwijs hoger dan de risico’s van een spaarrekening. In dit artikel richten we ons op de investering in vastgoed. Aan de hand van drie tips proberen we u hier meer informatie over te geven, zodat u een weloverwegen keuze kunt maken bij een aankomende belegging.

 

Tip 1: zorg voor een gevarieerd portefeuille

Bij het beleggen in vastgoed is het allereerst verstandig, om voor een grote diversiteit in uw portefeuille te kiezen. Neem bijvoorbeeld niet alleen panden uit uw eigen regio of een specifieke stad, maar varieer hierin. Hierbij kunt u ook kijken naar het vastgoed wat in andere landen aangeboden wordt. Een daling in de waarde van panden in een specifiek land, wordt zo gecompenseerd door een waardestijging in andere landen.

 

Tip 2: overweeg om te investeren via crowdfunding

Naast de mogelijkheid om zelf te beleggen in vastgoed, kunt u dit ook samen met anderen doen. Zeker wanneer uw budget beperkt is, kan dit een interessante overweging zijn. Er zijn verschillende websites aanbieden, die crowdfunding op het gebied van vastgoed mogelijk maken. Lees de voorwaarden van deze vorm van investeren altijd goed door, voordat u daadwerkelijk investeert.

 

Tip 3: verhuur vastgoed uit uw portefeuille

Om de investering in vastgoed terug te kunnen verdienen, is het verstandig om het vastgoed te verhuren. Zo verdient u al een deel van uw investering terug, alvorens u het vastgoed weer verkoopt. Ook kunt u er in deze periode voor kiezen om renovatiewerkzaamheden uit te voeren, om de waarde van het vastgoed op deze wijze te verhogen.

 

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid