Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl

3 tips om je energieverbruik te verminderen

Nederlandse huishoudens zoeken steeds vaker naar mogelijkheden om hun vaste lasten te verlagen. Na de aankoop van een woning kan het bijvoorbeeld interessant zijn om voor het oversluiten van de hypotheek te kiezen. Andersom kan het bij de verkoop van een woning interessant zijn om voor kleine renovatiewerkzaamheden te kiezen, waarmee de isolatie in huis verbeterd wordt. In dit artikel geven we je drie handige tips om je energieverbruik te verminderen!

 

Tip 1: kies voor een verbetering van de isolatie onder je dak

Een van de mogelijkheid om het energieverbruik in huis terug te dringen, is het verbeteren van de isolatie onder je dak. Kies bijvoorbeeld voor een extra dikke laag isolatiemateriaal, of laat hier speciale platen onder plaatsen. Via deze link kom je op een website van een loodgieter, die je meer over het verbeteren van de isolatie kan vertellen.

 

Tip 2: zorg voor een elektrische warmtepomp in huis

Naast een verbetering van de isolatie, kan ook het vervangen van de cv-ketel het overwegen waard zijn. Veel mensen maken gebruik van een cv-ketel op gas, terwijl een elektrische warmtepomp veel energiezuiniger is. Een elektrische warmtepomp kan door een loodgieter bij je in huis geplaatst worden.

 

Tip 3: vervang enkelglas voor dubbelglas

Een derde mogelijkheid om het energieverbruik van je huishouden terug te dringen is het vervangen van enkelglas voor dubbelglas. Een glaszetter kan deze taak voor je uitvoeren! Laat je hierbij ook eens adviseren over de mogelijkheid om HR+-glas te gebruiken. Dit glas zorgt niet alleen voor een lager energieverbruik, maar weert ook geluid van buiten.

 

Een betere isolatie in huis zorgt voor een verbetering van de isolatiewaarde van je woning. Dit zal het makkelijker maken om de woning op termijn te verkopen. Een makelaar kan je hier meer over vertellen.

 

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid