Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl

Bouwkundige keuring Tiel

Bouwkundige keuring Tiel door voordeelaankoopmakelaar.nl

Heeft u eindelijk uw droomhuis in Tiel gevonden? Kijk dan uit dat u niet te hard van stapel loopt. Voordat u dit huis kunt aanschaffen, zijn er nog een aantal belangrijke dingen die moeten worden gedaan. Zo moet er een bouwkundige keuring plaatsvinden van uw droomhuis in Tiel. Op deze manier komt u er achter in wat voor staat de woning verkeert en wat u kunt verwachten wanneer u de woning aanschaft. De informatie die uit de bouwkundige keuring in Tiel naar voren komt, kunt u vervolgens gebruiken om uw onderhandelingspositie te versterken. Neem nu contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat is bouwkundige keuring Tiel?

Met een bouwkundige keuring wordt een kijkje genomen naar de bouwkundige staat van de woning. Van deze keuring wordt er een rapport opgesteld. Hierin worden alle bouwkundige gebreken in de woning beschreven en aan de hand van foto’s toegelicht. Ook de eventuele kosten voor het herstellen van achterstallig onderhoud of andere bouwkundige gebreken worden voor u begroot. Deze worden in het rapport in verzamelstaat weergeven. Door een grondige bouwkundige keuring in uw aanstaande woning in Tiel te laten uitvoeren, komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Waarom bouwkundige keuring?

Wat is nu de reden waarom u altijd een bouwkundige keuring moet laten uitvoeren wanneer u van plan bent een nieuwe woning aan te schaffen in Tiel? Iedere zogenaamde ‘bouwperiode’ heeft bepaalde mankementen en gebreken. Hier moet dus goed op worden gelet. Als u dit zelf doet of dit laat doen door bijvoorbeeld een handige vriend die goed is in klussen, is de kans groot dat hij/zij belangrijke dingen over het hoofd ziet. Een bouwkundige expert weet wél op welke zaken hij precies moet letten.

Klushuizen

Vooral bij woningen waar door de voormalige bewoner veel aan geklust is, is het van belang dat u een uitvoerige bouwkundige keuring laat uitvoeren. In veel gevallen is dit namelijk niet 100% correct gedaan. Zo kan het zijn dat de elektronica niet deugd of dat iets anders niet voldoet aan de reglementen.

Ook bij nieuwbouw woningen in Tiel

Dat de woning die u op het oog heeft nieuwbouw is, betekent niet dat deze helemaal goed is. Ook bij nieuwbouw woningen ontdekken wij vaak mankementen en gebreken. Ook in woningen van 5 tot 10 jaar oud zijn vaak gebreken te vinden. Denk hierbij aan verouderde kit of loszittend tegelwerk. Ook bij nieuwbouwwoningen is het dus verstandig om een bouwkundige keuring te laten doen.

Rapportage

Nadat wij de keuring hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport waarin wij alle gebreken van de woning aankaarten. Om er voor te zorgen dat het duidelijk is voor u, maken wij geen gebrek van vakjargon. Zo weet u precies wat u kan verwachten. In het rapport worden de bouwkundige gebreken van de woning ook toegelicht aan de hand van foto’s.

Waar kijken wij naar tijdens bouwkundige keuring in Tiel?

Wij voeren al onze bouwkundige keuringen erg zorgvuldig uit. Wij kijken kritisch naar alle aspecten van de woning en zorgen dat alle bouwkundige gebreken worden gevonden en gedocumenteerd. Wij verdelen de cursus onder in specifieke ‘keuringsonderdelen’. Wij kijken bijvoorbeeld specifiek naar de fundering van de woning, de kozijnen, de bouwkundige staat van de muren en de vloeren, de staat van het sanitair en technische zaken zoals de CV en elektriciteits-installaties.

Weet wat u koopt

Door een bouwkundige keuring in Tiel te laten doen door voordeelaankoopmakelaar.nl voorkomt u dat u voor nare verrassingen komt te staan. Wij zijn namelijk maar al te vaak dat mensen in hun enthousiasme een huis kopen en vervolgens erachter komen dat de woning toch niet zo perfect is als zij eerst dachten. Dan lopen de kosten al snel op. Je hebt immers de volle prijs betaalt voor een woning met allerlei gebreken! Deze gebreken moet ook nog worden gerepareerd. Door te kiezen voor een bouwkundige keuring voorkomt u dit allemaal.

Bouwkundige keuring nodig voor taxatie

Om een woning te taxeren, is een bouwkundige keuring noodzakelijk. Voor de duidelijkheid: een taxatie is geen bouwkundige keuring. Bij een taxatie wordt er namelijk ook naar andere aspecten gekeken dan alleen de bouwkundige staat van de woning. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de omgeving en de kadastrale gegevens.

Aankoopmakelaar

Een bouwkundige keuring laten uitvoeren in Tiel is maar één stap in de aankoop van uw nieuwe woning. Ook moet de woning worden getaxeerd en er moet worden onderhandeld over de aankoopprijs. Een bouwkundige keuring kan worden gebruikt om uw onderhandelingspositie te verbeteren. Ook hier voor kunt u gewoon bij voordeelaankoopmakelaar.nl terecht. Onze specialisten staan al voor u klaar en zorgen dat de aankoop van uw nieuwe woning zo netjes, eerlijk en voordelig mogelijk gaat.

Ons werkgebied

Wij zijn dé aankoopmakelaar voor heel Midden-Nederland. Van Utrecht tot ‘s-Hertogenbosch, wij zijn in heel Midden-Nederland inzetbaar. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van uw droomhuis voor de laagste prijs! Als u dat wilt, bent u bij voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij hebben sinds onze oprichting al honderden mensen geholpen met duizenden euro’s besparen op hun nieuwe woning. Dit deden wij niet alleen door goed te onderhandelen, maar ook door duidelijkheid te scheppen over de woning door taxaties en bouwkundige keuringen uit te voeren. Deze gebruiken wij namelijk om de onderhandelingspositie te verbeteren.

Bewezen succesvol

Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen. In de loop der jaren hebben wij al honderdduizenden euro’s weten te sparen voor onze klanten.

Specialisten en persoonlijke begeleiding

Wij werken alleen maar met de beste aankoop, taxatie en bouwkundige specialisten. Zij hebben hier allemaal voor geleerd en beschikken over veel ervaring. Bovendien geven wij u persoonlijke aandacht.

Neem nu contact op

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8:30 tot 20:00. Op zaterdagen zijn wij op andere tijden bereikbaar, namelijk van 09:00 tot 15:00. Wij zijn overigens gevestigd in Culemborg, in de Stellingmolenstraat op nummer 20. Dit is nog geen half uur rijden vanaf Tiel. Wilt u contact opnemen? Dit kan zowel telefonisch als via de mail.

 

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid