Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl

Herstel van de Huizenmarkt houdt aan

De opmars van de woningmarkt komt dit jaar nog niet ten einde. Dat voorspelde het economisch bureau van Rabobank dinsdag, in navolging van andere geldverstrekkers.

De huizenprijzen en het aantal verkopen blijven in de lift zitten, aldus de bank.


"Mensen hebben nog steeds het gevoel dat huizen goedkoop zijn", zeg een Rabobank-econoom. "Daarbij is de rente nog erg laag, waardoor mensen vinden dat ze nu hun slag moeten slaan omdat de rente weer omhoog kan gaan".

Wat volgens de deskundige ook meespeelt is dat er de laatste tijd meer huizen worden verkocht dan er te koop worden gezet. Het aanbod aan koopwoningen slinkt dus, wat prijsverhogend werkt.

 

Rabobank denkt zelfs dat de huizenprijzen dit jaar iets harder kunnen oplopen dan vorig jaar. De bank voorspelt dat woningen gemiddeld 2,75 tot 4,75 procent duurder worden.

Dat is meer dan de groei van 2,8% die Rabobank afgelopen jaar signaleerde.

 

Bron: ANP

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid