Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl

Het interieur cadeau van 2018: De Marokkaanse lamp

Het interieur cadeau van 2018: De Marokkaanse lamp

Of het nou een verjaardag, babyshower, of jubileum is, een van de beste soorten cadeaus is interieur of decoratie. Daar heb je tenminste voor lange termijn wat aan. Bloemen verwelken, bon bons worden opgegeten, maar bijv. een lamp staat voor lange tijd, misschien wel decennia in de kamer.

Een van de trends die wij zien is dat mensen elkaar Marokkaanse lampen cadeau doen. Waarom ook niet. Marokkaanse lampen zijn niet zo heel duur. Ze worden met de hand gemaakt, wat betekent dat iedere cadeau geheel uniek is en dat is een heel belangrijke eigenschap van een geslaagd cadeau. Het is ook een beetje apart.

-> Aanbevolen Ghalia.nl / oosterse plafondlamp

Er zijn meerdere varianten waar men uit kan kiezen. Misschien een wandlamp, tafellamp, hanglamp of toch een vloerlamp. Allemaal geschikte opties. Nogmaals die dingen zijn niet duur een oosterse lamp heb je al onder de 100 Euro. De grotere varianten XXL maten enzo kunnen wel wat duurder zijn. Maar als gift zou ik gaan voor een kleiner model.

Naast Marokkaans, is er ook Egyptisch en Turks. Al die landen zijn top spelers wanneer het aankomt op hoge kwaliteit hand vervaardigde lampen. Toch wil ik extra aandacht vragen voor de Turkse variant. Alleen in Turkije maken ze van die sfeervolle mozaïek stijl lampen.

-> Ghalia.nl Mozaïek lamp

Turks, Egyptisch, Marokkaans, wat je ook kiest, het is altijd een geslaagde lamp. Kijk smaken verschillen wat qua uiterlijk dus je moet even kijken wat je zelf mooier vindt. Wijzelf hebben ze alle drie in huis, dus een Marokkaanse lamp in de woonkamer, een Turkse lamp in de slaapkamer en dan een Egyptische lamp in de keuken. Je hoeft dus niet te kiezen, je kunt ze in principe alle drie kopen, het advies dat ik wel zou geven dus is om ze in aparte kamers te hangen anders wordt het echt veel te druk snap je.

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid