Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl
beveiliging.jpg

Manieren om de beveiliging in huis te verbeteren

Een veilige woning is niet vanzelfsprekend! Inbrekers gebruiken steeds vaker grof geweld om woningen binnen te dringen. Dit brengt grote risico’s met zich mee, voor de bewoners van panden. Denk bijvoorbeeld aan het geweld wat ook tegen de aanwezige bewoners gebruikt kan worden, het risico op het verlies van dierbare voorwerpen, enzovoorts. Reden genoeg om nog eens kritisch naar de beveiliging van je huis te kijken. Het is gebruikelijk om na de aankoop van een woning voor een verbetering van de woningbeveiliging te zorgen. Ben je benieuwd hoe je deze beveiliging verbetert? In dit artikel vertellen we je er meer over!

 

Tip: kijk eens op de website van een slotenmaker, om te zien welke hulp een slotenmaker je hierbij kan bieden. Klik hier om zo’n website te bezoeken.

 

Inbraakpreventiesysteem installeren in huis

Na de aankoop van een nieuwe woning kun je ervoor kiezen om een inbraakpreventiesysteem te laten installeren. Je kunt een dergelijk systeem volledig aan laten sluiten op je persoonlijke voorkeuren. Kies je bijvoorbeeld voor een combinatie van magneetcontacten op deuren en een bewegingssensor op de overloop? Of geef je wellicht de voorkeur aan de combinatie van een beveiligingscamera en een bewegingssensor? Een slotenmaker kan een risicoanalyse van je woning maken, waarbij de belangrijkste beveiligingsrisico’s in kaart worden gebracht.

 

Nieuwe sloten op deuren laten plaatsen

Ook is het verstandig om de sloten op deuren te laten vervangen. Op deze manier zorg je niet alleen voor een verbetering van de inbraakbeveiliging. Het zorgt er tevens voor, dat je zeker weet dat anderen geen sleutel meer van je nieuwe woning hebben. Hoewel verkopers verplicht zijn om alle sleutels af te geven, kan er sprake zijn van rondzwervende sleutels. Dit is een sleutel die een vorige bewoner verloren is, die men ergens heeft laten liggen, enzovoorts. Kies bij voorkeur voor sloten met een goede SKG-beoordeling.

 

 

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid