Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl

Slotenmakersbedrijf Almere

Slotenmaker Almere geeft 3 tips tegen slotschade

Het kan behoorlijk ingewikkeld zijn om een woning te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Een slotenmakersbedrijf uit Almere geeft u graag drie handige tips om slotschade te voorkomen. Inbrekers gebruiken steeds vaker en steeds meer geweld om de ramen en deuren in uw woning open te breken, met alle gevolgen van dien. Niet alleen kunnen er bij een inbraak waardevolle en dierbare voorwerpen verloren gaan, ook is de slotschade vaak erg moeizaam zelf te verhelpen. Reden genoeg om slotschade zo goed mogelijk te voorkomen!

Tip 1: plaats een anti-kerntrekcilinder

Met een anti-kerntrekcilinder wordt het inbrekers onmogelijk gemaakt om uw sloten open te boren met een speciaal type boor. Dit is een veelvoorkomende manier van inbreken, zeker als uw woning in een buitengebied gelegen is. Zorg er bij het plaatsen van een anti-kerntrekcilinder voor dat u een cilinder koopt die voorzien is van het PKVW-keurmerk.

Tip 2: anti-inbraakstrips op uw deuren plaatsen

Naast een anti-kentrekcilinder kunt u anti-inbraakstrips op uw deuren laten plaatsen. Deze anti-inbraakstrips zijn bij een bouw- of hobbywinkel aan te schaffen en heel eenvoudig aan te brengen. Met een anti-inbraakstrips kunnen slotenmaker uw slot niet openbreken.

Tip 3: kies voor sloten met drie contactpunten

In veel woningen wordt momenteel nog gebruik gemaakt van zogenaamde tweepuntsloten, die op twee punten met de deurpost verbonden zijn. Deze sloten zijn aanzienlijk minder veilig dan driepuntsloten. Een driepuntslot biedt een inbreker meer weerstand, waardoor deze liever kiest voor een woning met een tweepuntslot. De kans is bij een driepuntslot immers groter dat de inbreker opgemerkt zal worden.

Wilt u advies over de mogelijkheden om uw woningdeur te beschermen tegen slotschade? Het slotenmakersbedrijf in Almere of een bedrijf bij u in de buurt kunnen u adviseren over de mogelijkheden die u heeft. Zo minimaliseert u de kans op ongewenste bezoekers!

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid