Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl
lekkage.jpg

Tips om een lekkage in huis te voorkomen

Een lekkage in huis voorkomen lijkt vaak makkelijker dan het in de praktijk is! Iedereen heeft wel iemand in z’n omgeving, die in het verleden te maken heeft gehad met lekkages in huis. Een lekkage kan vervelende gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat een lekkage voor vochtschade aan de woning kan zorgen. Vochtschade komt bijvoorbeeld voor in de vorm van vochtplekken op muren, schimmelvorming op het plafond, houtrot in de kozijnen, enzovoorts. Reden genoeg om de kans op een lekkage te minimaliseren. In dit artikel lees je hier meer over.

 

Bekijk hier de mogelijke hulp die een loodgieter je hierbij kan bieden. Een loodgieter kan in het geval van een lekkage ook voor een oplossing zorgen. Om de kans op vochtschade te minimaliseren, is het belangrijk om de lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen.

 

Zorg dat de leidingen in de winter worden afgesloten

Leidingen die naar buitenkranen lopen worden in de winter vaak niet gebruikt. Het is daarom belangrijk, om deze leidingen af te sluiten van het leidingnetwerk in huis. Wanneer je dit niet zou doen, zou de leiding als gevolg van grondvorst bevroren kunnen raken. In het ergste geval zet het water dermate sterk uit, dat de kracht op de leidingwanden te groot wordt. Als gevolg hiervan, zal de leiding knappen. Met alle gevolgen van dien! Het afsluiten van leidingen is relatief eenvoudig.

 

Laat leidingen leggen door een loodgieter

Wanneer je na de aankoop van een nieuwe woning aan ver- of aanbouwwerkzaamheden begint, is het belangrijk hier een loodgieter voor in te schakelen. De loodgieter biedt onder meer hulp bij het leggen van nieuwe leidingen of het verleggen van bestaande leidingen. De kans op lekkages wordt hierdoor aanzienlijk kleiner. Lekkages ontstaan als de verschillende leidingstukken niet goed op elkaar aansluiten.

 

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid