Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl

Wat je kunt doen als je de enige huissleutel binnen hebt laten liggen

Hoewel je hoopt dat het je bespaart blijft, kun je de huissleutel verloren zijn of binnen hebben laten liggen. Wanneer je in het verleden al eens een sleutel verloren bent, kan het raadzaam zijn om dit bij de verkoop van je woning te melden. Het kan voor kopers een reden zijn om de sloten op deuren te vervangen na de overname van de woning. Je weet immers nooit waar de sleutel is achtergebleven en wie deze inmiddels heeft. Mocht je de sleutel niet verloren zijn maar in huis hebben laten liggen, kan de hulp van een slotenmaker wenselijk zijn. Klik op deze link om meer te lezen over de diensten die een slotenmaker aanbiedt bij een buitensluiting.

 

Zelf een deur openen is vaak onverstandig

Het kan verleidelijk zijn om met een pincet, haarspeldje of soortgelijk hulpmiddel in de cilinder van het slot te prikken om zo de deur te openen. Dit zal vrijwel nooit lukken! Verstandiger is het dan ook om het slot ongemoeid te laten. De kans bestaat dat het slot beschadigd raakt als gevolg van het gebruik van dergelijke hulpmiddelen.

 

De enige manier om een slot zelf te openen, is door te flipperen. Hierbij gebruik je bijvoorbeeld een oud pasje, om daarmee het slot in te drukken. Door zacht tegen de deur te duwen zal deze geopend worden. Dit werkt logischerwijs alleen, wanneer de deur niet op slot gedraaid is.

 

Met spoed een slotenmaker laten komen

Lukt het niet om de deur zelf te openen, of zit de deur bijvoorbeeld op slot? In dat geval is het raadzaam om een slotenmaker in te schakelen. Veel slotenmakerbedrijven bieden tegenwoordig een 24-uursservice aan. Deze service biedt je hulp van een spoedslotenmaker, die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaarstaat om de helpende hand te bieden.

 

 

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid