Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl

Zoekt u referenties van Voordeel Aankoop Makelaar? Bekijk dan deze pagina voor een greep uit ons portfolio.

Op deze pagina kunt u precies zien welke woningen met de begeleiding van Voordeelaankoopmakelaar gekocht zijn.

Wilco van Doorn en team wordt ingeschakeld als taxateur, adviseur, aankoopmakelaar en bouwkundige. Binnen ons portfolio aan referenties bevinden zich: particulieren, bedrijven,(semi) overheid, verzekeraars, woningcorporaties, Vereniging van Eigenaren en tussenpersonen.

Case 1: Korenbloem in Culemborg

Een royale tussenwoning in een kindvriendelijke woonwijk. De woning beschikt over grote slaapkamers, een royale zolder, inbouwkeuken en nette badkamer. De woning is begin 2016 aangekocht en stond oorspronkelijk te koop voor €179.500.

Case 2: Scheeringlaan in Tiel

Een fraaie 2-onder-1 kapwoning met 6 kamers. Het pand staat op een perceelvan 295m² en heeft 135m² woningoppervlakte. De woning had een vraagprijs van €259.000.

Case 3: Finse bungalow in Culemborg

Deze Finse bungalow is direct aan het meer gelegen op een ruime kavel van 286m². De Finse bungalow beschikt over alles dat u binnen een moderne woning mag verwachten en stond te koop voor een vraagprijs van €114.000.

Zoekt u specifieke referenties binnen Culemborg of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kunnen u op basis van jarenlange ervaring van meer relevante referenties voorzien.

 

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid