Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl

 

Meer weten over ons team van aankoopmakelaars en specialisten? Ontdek op deze pagina wat ons team te bieden heeft.

Bij de aankoop van een huis komen allerlei vaardigheden kijken. Wij geloven er in dat samen meer bereikt wordt dan alleen en zijn dan ook ook dagelijks met een team van specialisten in touw.Wij werken op basis van de volgende zekerheden:

  • No Cure, No Pay

  • Bewezen succesvol in onderhandelen

  • Wij kiezen voor persoonlijke begeleiding

  • Ons team bestaat uit specialisten op ieder relevant vakgebied

Ons team van aankoopmakelaars heeft in de afgelopen jaren honderdduizenden euro’s voor klanten bespaard. Wij streven naar een zo laag mogelijke aankoopprijs en volledige tevredenheid.

Als taxateur/makelaar zijn wij ingeschreven in het NRVT en SCVM register en aangesloten bij de VBO (Vereniging van Vastgoedbemiddelaars).

Ing. W.F. van Doorn bc RT (Wilco van Doorn)

Als taxateur/adviseur/aankoopmakelaar/bouwkundig inspecteur ingeschakeld door particulieren, bedrijven,(semi-)overheid, verzekeraars, woningcorporaties, Vereniging van Eigenaren en tussenpersonen. Wilco van Doorn zit al meer dan 18 jaar in het vak en heeft als aankoopmakelaar honderdduizenden euro’s voor klanten bespaard.

 

N. van Oudheusden

Nico van Oudheusden is bouwkundig inspecteur en heeft de afgelopen 40 jaar alle facetten van de bouw doorlopen. Hij heeft een rustige persoonlijkheid en straalt vertrouwen uit. Op deze manier kan hij u op een prettige wijze informeren over zijn bevindingen, tips en adviezen.

 

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid