Makelaar Culemborg - Voordeelaankoopmakelaar.nl

 

Op deze pagina vindt u de vragen die ons het meest gesteld worden. Neem contact op voor andere vragen of toelichting.

Wanneer u Voordeelaankoopmakelaar inschakelt begrijpen wij dat u met een aantal vragen zit. Op deze pagina zijn de meest gestelde vragen verzameld en krijgt u er zo nauwkeurig mogelijk antwoord op. Kunt u uw vraag niet op deze pagina vinden of zoekt u toelichting? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Waarom Voordeelaankoopmakelaar inschakelen?

Uit onderzoek blijkt dat onderhandelen wordt gezien als de spannendste fase binnen het aankoopproces. Voordeelaankoopmakelaar begeleidt u tijdens het gehele aankoopproces en neemt deze zorgen van u over. Wij kennen de huizenmarkt in Culemborg en omgeving en weten daardoor als geen ander hoe we u zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Wij doen dit op een integere manier en zijn u op dienstbare wijze tot hulp. Zo kunt u altijd terecht met vragen en houden wij u continu van de voortgang op de hoogte. Wanneer wij uw droomhuis hebben gevonden is het tijd om te onderhandelen en zetten wij in op een scherp onderhandelingsresultaat. Ingericht op het behaalde resultaat wordt er voor deze dienstverlening een eerlijk tarief betaald.

Wanneer schakel ik Voordeelaankoopmakelaar in?

Heeft u uw droomwoning al een keer bezichtigd en u bent u enthousiast geworden? Dan schakelt u Voordeelaankoopmakelaar voor de tweede bezichtiging in. Na de tweede bezichtiging neemt onze aankoopmakelaar in een persoonlijk gesprek het gehele aankoopproces met u door. Tijdens dit gesprek kunt u al uw brandende vragen stellen en nemen we eventuele vervolgstappen met u door. Altijd met het doel uw droomhuis te kopen en de juiste onderhandelingspositie te realiseren.

Heb ik een aankoopmakelaar nodig?

Bij het kopen van een huis kiest men niet altijd voor een aankoopmakelaar. Men vertrouwt op het advies van de verkopende makelaar en verwacht de onderhandeling zelf te kunnen doen.

Ondanks dit alles blijkt een aankoopmakelaar nog steeds van enorme waarde te zijn. De expertise van een aankoopmakelaar kunt u gebruiken voor het inspecteren van een woning, de waardebepaling, onderzoek naar andere relevante zaken en tijdens het onderhandelen. Keer op keer bewijst Voordeelaankoopmakelaar een scherpe aankoopprijs te realiseren. Voor onze klanten hebben wij al honderdduizenden euro’s bespaard!

Wanneer ben ik in onderhandeling?

De onderhandeling begint op het moment dat de verkopende partij op uw bod reageert met een tegenbod. Tijdens de onderhandeling is het van belang nader tot elkaar te komen en vast te houden aan de gestelde onderhandelingsstrategie.

Wanneer komt de koop tot stand?

De koop komt tot stand op het moment dat de verkoper en koper het mondeling eens worden over de voor hen belangrijkste voorwaarden.Vaak gaat het om de prijs, maar als gespecialiseerde aankoopmakelaar zijn wij naast de prijs ook gefocust op de opleveringsdatum en ontbindende voorwaarden. Op deze manier streven wij naar een situatie waar u mee uit de voeten kunt.

De koop wordt door de verkopende makelaar schriftelijk vastgelegd in een koopakte. In de koopakte staat hetgeen dat mondeling is afgesproken.

In de koopakte worden ook andere afspraken gemaakt. Soms wordt er een boeteclausule opgenomen of een voorbehoud gemaakt over de bouwtechnische gesteldheid van een woning. De aanvullende afspraken behoren mondeling gemaakt te worden en door beide partijen te worden ondertekend. Met name de ontbindende voorwaarden maken een belangrijk deel van de aanvullende afspraken uit.

Als koper is een aankoop in de basis niet onder voorbehoud van financiering. Voor het opstellen van het contract dient dit mondeling te worden besproken en wordt deze voorwaarde schriftelijk opgenomen in het contract. Veel voorkomende ontbindende voorwaarden:

  • onder voorbehoud van financiering;

  • onder voorbehoud van verkoop eigen woning;

  • onder voorbehoud van uitkomst bouwkundige keuring.

Doet Voordeelaankoopmakelaar ook bouwkundige keuringen?

Een bouwkundige keuring kan alleen door een specialist worden uitgevoerd. Als aankoopmakelaar weten wij dan ook hoe belangrijk dit is en zijn wij naast het aankoopproces ook gespecialiseerd in bouwkundige keuringen. U kunt de rapportage gebruiken als ontbindende voorwaarde of om te achterhalen welke bouwkosten u minimaal dient te maken voor een bewoonbare woning. Om verrassingen te voorkomen adviseren wij u altijd een bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

Kan Voordeelaankoopmakelaar ook een taxatierapport opmaken?

Om uw onderhandelingspositie te verbeteren is het van belang een inschatting van de waarde van uw woning te maken. Voor uw financiering is dit vaak echter niet afdoende en wordt er een gevalideerd taxatierapport geëist door geldstrekkers.

Wat zijn de kosten als de aankoop van de woning niet doorgaat?

Wanneer de aankoop van uw woning niet doorgaat betaalt u alleen het basisbedrag van €485,00 inclusief BTW.

De aankoop van uw woning kan soms om financiële redenen niet doorgaan. Houdt er rekening mee dat ieder voorbehoud opgenomen dient te worden in het contract. Tijdens het aankoopproces informeren wij u over de mogelijkheden.

Hoe betaalt u voor de dienstverlening van Voordeelaankoopmakelaar?

U betaalt pas bij de notaris en niet vooruit.Voordeelaankoopmakelaar stuurt de nota naar de notaris waar de overdracht van de woning plaatsvindt. In veel gevallen kunt u de kosten voor een aankoopmakelaar meenemen in de financiering van uw woning. Schakel een hypotheekadviseur in om in inzicht te krijgen over de mogelijkheden.

Hoe werkt de No Cure, No Pay regeling van Voordeel Aankoop Makelaar?

U betaalt alleen het basisbedrag van €485,00 inclusief BTW en een No Cure, No Pay fee op de gerealiseerde korting:

  • U betaalt 10% inclusief BTW over korting op de aankoopprijs tot €15.000,00.

  • U betaalt 5% inclusief BTW over korting op de aankoopprijs tussen de €15.000,00 en €25.000,00.

  • U betaalt 3% inclusief BTW over korting op de aankoopprijs boven de €25.000,00.

Heeft u een andere vraag of toelichting nodig? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0345 - 52 10 10 of per e-mail op info@voordeelaankoopmakelaar.nl.

 

Uw aankoopmakelaar voor midden Nederland.

Gespecialiseerd in de aankoop van uw droomhuis voor een scherpe prijs. Zoekt u een aankoopmakelaar in Culemborg of omgeving? Dan bent u bij Voordeelaankoopmakelaar.nl aan het juiste adres.

No Cure, No Pay

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en hebben in de loop der jaren als honderdduizenden euro’s voor onze klanten bespaard:

  • Wij zijn bewezen succesvol in onderhandelingen
  • Wij werken met de beste aankoopspecialisten
  • U wordt persoonlijk begeleid